Ik word beroemd :+

Door AtleX op donderdag 24 januari 2008 09:59 - Reacties (2)
Categorie: Algemeen, Views: 4.952

Tenminste, mijn tools komen wat meer in de media. Binnenkort wordt er weer een CD of DVD verspreid bij de bladen van Future France, en daar staan WEP Key Generator en WifiGen op. Future France geeft nogal wat bladen uit, namelijk Windows News, Windows XP Magazine, Windows Vista Magazine, Micro Actuel, Internet Pratique, Computer Arts, PC Jeux, Jeux Vidéo Magazine, PSM 2, PlayStation 2 Magazine, Joystick, Kid Paddle, XBox Magazine, Nintendo Magazine, Joypad, Download Magazine en Fiches Pratiques X. De disc wordt sowieso verspreid bij Windows News, Windows XP Magazine en Windows Vista Magazine, goed voor mijn naamsbekendheid dus.

Ook kwam ik in /31 op GoT een topic tegen over GameKings. Het daarin vermelde filmpje bevat een programma van mij, namelijk Fi-Bench. Zelfs mijn site is duidelijk in beeld. :)

Vorig jaar november is TFT Tester 2 verspreid bij 1 of ander Taiwanees blad, maar omdat in het mailtje consequent de Taiwanese tekenset wordt gebruikt heb ik de naam van het blad nooit kunnen ontcijferen. :X Ze zouden ook nog het nummer naar me opsturen, maar ik heb nog niets ontvangen. :(

Natuurlijk ben ik hier best blij mee, naar mijn mening is het toch een stukje erkenning voor mijn werk. Helaas ligt het programmeren van freeware tooltjes op het moment een beetje op z'n gat. Naast T.net Photo Poster heb ik nog een Fokke & Sukke lezer gemaakt, maar verder ligt het tegenwoordig een beetje stil. School neemt een hoop tijd in beslag, met vrij grote projecten (bijvoorbeeld: 1, 2), en als je nog een beetje vrije tijd over wilt houden komt er thuis weinig meer van.

Volgende: Need for Speed III - Hot Pursuit 01-'08 Need for Speed III - Hot Pursuit
Volgende: C.R.A.S.H. Test 01-'08 C.R.A.S.H. Test

Reacties


Door Tweakers user TeeDee, donderdag 24 januari 2008 10:50

Oe oe oe oe, mag ik je aanraken? :D

Serieus: hebben deze partijen ook contact met je opgenomen?

Door Tweakers user AtleX, donderdag 24 januari 2008 11:15

GameKings niet, maar Future France en dat Taiwanese blad wel.

Reageren is niet meer mogelijk