Tweakblog.stats (2)

Door AtleX op dinsdag 5 februari 2008 10:44 - Reacties (1)
Categorieën: Development & code, T.net, Tools, Views: 3.690

Gisteren moest ik nog even wachten op toestemming van Daniël voor het gebruik van het logo, maar inmiddels heb ik dat. :) Sinds gisterenavond staat de registratiemogelijkheid dus open op Tweakblog.stats. In het ABO forum heb ik ook een topic erover geopend, maar zoals ik al wel verwachte is dit beduidend minder populair dan T.net Photo Poster. Gelukkig heb ik Tweakblog.stats in eerste instantie voor mijzelf gebouwd, en is het inbouwen van ondersteuning van meerdere blogs en een registratiemogelijkheid pas later gebeurt.

Vanmorgen heb ik nog even verder geknutseld eraan. Ik vind het wel leuk om m'n stats ook op GoT of hier op m'n Tweakblog te kunnen laten zien, dus heb ik een RML generator gebakken die wat stats in RML vorm giet, bijvoorbeeld:

Top 10 bezoeken per pagina
PaginaHits
/blog/454/tweakblog-punt-stats.html
367
/blog/427/need-for-speed-iii-hot-pursuit.html
34
/blog/
25
/blog/420/ik-word-beroemd-+.html
22
Onbekend
13
/blog/cat/8
12
/blog/417/c-punt-r-punt-a-punt-s-punt-h-punt-test.html
10
/
9
/blog/368/mda-touch-white.html
8
/blog/350/benchmarks-van-mijn-framework-(1).html
8


Ook heb ik de mogelijkheid ingebakken om een publieke statistieken pagina te maken, die van mij is hier te vinden. :)

Verder heb ik nog een paar foutjes in de HTML weggewerkt, dus inmiddels valideert alles netjes naar HTML 4.01 Strict. Crisp zal er vast nog wel wat op aan te merken hebben, maar dat zien we dan wel. :+

Volgende: Spam 02-'08 Spam
Volgende: Tweakblog.stats 02-'08 Tweakblog.stats

Reacties


Door Tweakers user swtimmer, maandag 1 maart 2010 10:32

Je zou moeten zorgen dat deze statistieken vermelding in de FAQ komt...!

Reageren is niet meer mogelijk