RSS feeds voor tweakers.mobi (3)

Door AtleX op maandag 28 april 2008 15:15 - Reacties (3)
Categorie: T.net, Views: 10.330

Mijn Tweakers.mobi RSS feeds zijn, ondanks wat strubbelingen, behoorlijk populair. Tenminste, zo'n 2500 hits per maand vind ik niet onaanzienlijk voor zoiets kleins. :)

Alleen waren ze nooit bedoeld om permanent te zijn, maar slechts als tussenoplossing totdat T.net zelf RSS feeds voor Tweakers.mobiTweakers.mobi zou introduceren. zou introduceren. Inmiddels is dat met stille trom gedaan, want op 19 april kwam Krisp erachter dat die feeds inmiddels beschikbaar zijn.

Dat betekent dat mijn feeds nu offline gaan, en gebruikers moeten overstappen op de officiële feeds. Om het een en ander soepel te laten verlopen verwijzen mijn nieuws & reviews feeds allebei door naar de mixed feed van Tweakers.mobi door middel van een 301/Moved Permanently HTTP redirect. Deze situatie blijft een paar weken zo, daarna gaan ze echt offline.

Ik raad dus mensen aan om nu al over te stappen. De nieuwe URL's zijn:

-Nieuws: http://tweakers.mobi/rss/nieuws
-Nieuws + reviews: http://tweakers.mobi/rss/all

Een dedicated feed voor reviews is er dus niet meer. Ik ga er vanuit dat dat een bewuste keuze is geweest van T.net, en daarom verwijzen allebei mijn feeds dus naar de laatste.

Ik zou willen jullie adviseren om zo snel mogelijk over te stappen op de officiële feeds, ik kan niet zeggen waneer die van mij offline gaan maar lang zal dat niet meer duren. :)

Volgende: MySQL Server Monitor (2) 05-'08 MySQL Server Monitor (2)
Volgende: MySQL Server Monitor 04-'08 MySQL Server Monitor

Reacties


Door Tweakers user .Johnny, maandag 28 april 2008 15:46

Kun je niet beter je eigen feed even in gebruik laten en daar permanent een message toevoegen als eerste item dat de feed bron gewijzigd moet worden?
nu weet iemand die deze post niet leest natuurlijk niet wat em overkomt :)

Door Tweakers user AtleX, maandag 28 april 2008 15:51

Dat is een optie, maar dan moet ik eerst eens kijken hoeveel hits ik over een maand nog heb op mijn feeds. :) Als dat heel veel is kan ik dat nog toepassen, als het er maar een paar zijn hebben die gebruikers gewoon pech.

[Reactie gewijzigd op maandag 28 april 2008 15:56]


Door Tweakers user smooky, maandag 28 april 2008 22:17

Ik heb mijn bladwijzers om gezet. Bedankt voor de feeds die je beschikbaar stelde:)

Reageren is niet meer mogelijk